Reklama:

ból kregosłupa, gdzie otrzumać pomoc? (4)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
09-12-2012, 13:39:04

Witam Was serdecznie, od kilku miesięcy bardzo doskwiera mi ból kregosłupa w odcinku lędzwiowym, może to po ciązy i teraz dzwigam synka, na pewno siedzący tryb pracy ma na to wpływ, ale powiedzcie gdzie bezpiecznie otrzymać jakąś pomoc- masaż lub jakies nastawienie?? bo ból jest nie do wytrzymania, i czasami mnie tak złamnie że nie mogę się wyprostować:( chciałabym aby ktoś mi pomógł może jakiś fizjotereapeuta????? mieszkam w Wawie i słyszałam o Fizjoklinice, że [rzyjmują tak bardzo dobrzy specjaliści, może ktoś z Was był tam i sprawdził to miejsce??? dzieki za pomoc, pozd:)
Wtajemniczona
10-12-2012, 09:03:22

Najpierw proponuje wizyte u lekarza rodzinnego zeby zrobic rtg. Jesli oprocz bolu są dodatkowe dolegliwosci to popros o skierowanie do neurologa. Neurolog moze skierować Cie na Tomografie lub Rezonans.
Najpierw lepiej zebyś wiedziała czy to tylko ból i napiete miesnie od przeciążenia, czy jest cos wiecej.
Inaczej ktos może ci zrobic krzywde.
Pozdrawiam
Kasia 2010-10-11 - nieszczęśliwy wypadek 2012-03-07 - MRI z potwierdzeniem dyskopatii 2012-10-23 - Operacja C5-C6 - implant Cervios PEEK
gość
16-02-2013, 12:15:46

pewnie ze mozna cos z tym zrobic, a przynajmniej sprobowac, jezeli to jeszcze aktualne to napisz na priv, zeby nie robic tu reklamy polece Ci kogos w wawie
Gabinet Rehabilitacji, Terapii Manualnej i Osteopatii. www.manualna-terapia.pl
Początkujący
26-02-2013, 15:56:29

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: