Reklama:

Ból kręgosłupa, dyskopatia, operacja (3)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
25-06-2010, 17:46:12

Przeczytaj komentowany artykuł: Ból kręgosłupa, dyskopatia, operacja

ostatnio mam okropne bole kregoslupa i dretwieje mi lewa noga , boli brzuch po lewej stronie, wykryto mi tydzien temu miesniaka lecz mowia ze to nie od tego, gdzie i czego moge szukac a z pujsciem do rodzinnej i jej laska wogule rozmowy to szkoda wysilku.
Początkujący
05-08-2014, 06:16:38

nie wiem czy pomogę miałem podobne dolegliwości w sumie jeszcze w pewnym stopniu się utrzymują po 40 zastrzykach nivalinu nie pomogło do końca tylko trochę poprawiło stan w TK wyszlo mi ze mam dyskopatie na l4/l5 i rozlany dysk l5/s1 niedowład stopy ciągnę trochę te nogę bóle pachwiny rwący ból w nodze do piety lub palców problemy ze schylaniem i promieniujące bóle brzucha tak jakby od kręgosłupa wczoraj wizyta u chirurga i zajmiemy sie dyskopatycznym dyskiem czekam na operacje nie obiecują mi poprawy ale cos trzeba zrobić zeby być sprawniejszy
gość
23-05-2016, 08:38:47

Silne mięśnie to podstawa- muszą przecież utrzymywać cały kręgosłup w pionie - jak są słabe lub osłabione przez długotrwałe przebywanie w jednej pozycji - to robi się problem, nierzadko na całe lata, który może skończyć się nawet operacją.
Polecam z własnego doświadczenia - oprócz rzeczy oczywistych, jak ruch, ćwiczenia, rehabilitacja i jak najmniej siedzenia - zakupić sobie odpowiedni materac. Ja mam zaufanie do Art Medic od kiedy go używam. Mają bardzo dobrej jakości produkty.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: