Reklama:

Ból i nadwrażliwość skóry na boku (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
23-03-2015, 18:47:46

Witam, mam problem jak w temacie, od 4 dni skóra na lewym boku mnie piecze, jak przy poparzeniu słonecznym albo pokrzywą, nie jest to pieczenie jako takie, ale nadwrażliwość, koszula jest jak papier ścierny, brak zmian dermatologicznych.
Do tego ból, zlokalizowany jakbo między żebrami a miednicą.
Pieczenie mam już drugi raz, poprzednio w zeszłym roku, ból odczuwam długo, ale nie ciągle - od czasu do czasu się pojawia, nie jest zbyt dokuczliwy, jak stare stłuczenie, ale raz ból był tak ostry, straciłem przytomność, stało się to, gdy kucnąłem, czułem jakby mi coś przeskoczyło, było to dość dawno i się nie powtórzyło, nie wiem, czy owe pieczenie ma coś wspólnego z bólem.
Mam 25 lat
Proszę o poradę, inną niż "idź do lekarza" ;)
gość
29-03-2015, 22:56:59

idź do lekarza. serio.
gość
09-06-2018, 05:46:29

Bardzo jestem ciekawa, czy Pan to wyleczył (może samo przeszło) i czym to było. Mam podobne objawy, z tym, że obejmują całą górną część ciała: skórę głowy karku, ramion, pleców i brzucha. Ten ból skóry i ogólne osłabienie trwają trzeci dzień. A poprzedzone były objawami przeziębienia (silny ból głowy, uczucie zimna, następnie podwyższona temperatura i ogólne osłabienie).
Trochę mnie to niepokoi, bo przeziębiona byłam nie raz, ale takich dolegliwości ze strony skóry nigdy nie miałam. Mam prawie 50 lat.
gość
30-09-2020, 16:55:22

Witam od trzech miesięcy mam uczucie piekacej skory po prawej stronie brzucha promieniujacy do uda i tez piecze co to może byc
gość
08-10-2020, 09:42:24

uszkodzenie nerwu

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: