Reklama:

bol glowy (6)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
02-12-2013, 14:51:33

Witam jestem nowy ale mam podobne objawy jak tu opisane. Mrowi mnie czasami w nogach czuje tak jakby ucisk e glowie i tak jakby reka mnie urazala. Na dodtaek mam uczelenie na swiatlo i wrazenie jakby palilo mnie w glowie. Chce dodac ze od 2 miesoecy chodze o kulach i boli mnie szyja i plecy. Mam do tego straszna jakby nerwice mysle o najgorszym i chybs dlatego. Co mozecie mi doradzic?
gość
02-12-2013, 18:14:36

Człowieku do psychiatry musisz się udać tu nic innego nie pomoże może nawet do szpitala psychicznego trzeba sie położyć !!!!!!!!!!!!
gość
03-12-2013, 17:38:50

ty sam idz do psychicznego szpitala masz objawy , przyjma ciebie
gość
03-12-2013, 17:39:01

ty sam idz do psychicznego szpitala masz objawy , przyjma ciebie
gość
04-12-2013, 11:25:24

Człowieku wypisujesz na tym forum już od kilku dobrych miesięcy, czytasz forum i nakręcasz się jak małe dziecko na zabawki w sklepie. Na prawdę proponuję ci wizytę u psychiatry, podaj z kąt jesteś a znajdziemy ci dobrego specjalistę. wtedy on poleci ci dobry szpital psychiatryczny lub zapisze leki i będzie ok. Po krótkim leczeniu psychiatrycznym- to żaden wstyd, będziesz mógł tak naprawdę podjąć dopiero leczenie pozostałych objawów i ewentualną diagnostykę. To tylko nerwica wegetatywna najprawdopodniej, to choroba którą da się leczyć i kontrolować. Moja siostra leczy już się na to 5 lat i jest ok!!!! A szpital psychiatryczny to nie wyrok, pomogą ci tam i twojemu cierpieniu bo na pewno jest ono dla ciebie straszne! wieżę ale żaden z lekarz nie będzie cie prawidłowo leczył kiedy głowa jest nad wyraz chora. Anja
Wtajemniczona
30-12-2013, 08:18:30

Przyczyną takich objawów może być nerwica, może być również ich skutkiem. Bez konsultacji specjalistycznej i ewentualnych badań nie można postawić jednoznacznej diagnozy.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: