Reklama:

ból głowy (3)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
07-07-2009, 09:02:00

witam wszystkich serdecznie! mam 26 lat i głowa mnie boli już od 10 lat ale niestety mieszkam na zadupiu i tu lekarze bez badań stwierdzili że to napady migrenowe , biore tabletki przeciwbólowe które tylko popsuły mi żołądek, gdy mam silny ból głowy mąż zawozi mnie do szpitala tam zazwyczaj dostaje coś na ból i ewentualnie kroplówke po której czuje się jeszcze gorzej i po paru minutach puszczają mnie do domu kążą skonsultować się z lekarzem rodzinnym i tak jest zawsze bo lekarz rodzinny twierdzi że to migrena i tak musi być
gość
08-07-2009, 20:16:00

bardzo ci współczuję, ...mam 26 lat i od kilku tyg. mam bół głowy, nie przez cały czas ale tak np. przez kilka sekund, ból jest potworny, zamykam tylko oczy i czekam aż przejdzie, nie wiem co jest ale do lekarza nie moge iść , bo mieszkam w Londynie a tu lekarze dają ci tylko Paracetamol i każą pic duzo wody , i jeszcze mówią ze jesteś za młoda żeby mieć problemy zdrowotne...pozdrawiam
gość
12-07-2009, 19:58:00

to straszne co sie wyprawia z pacjetami leczenie przeciwbólowymi lekami
napadów migrenowych to błędne koło poniewaz ból powraca i człowiek uzaleznia sie od tabletek .
Porozmawiaj z neurologiem o takim leku topamax to lek na padaczke ale leczy migrenę ja go biore a mam ciężkie ataki migreny gdzie leczono mnie juz wszystkim nawet sterydami ten lek mi pomógł i biore go 3 lata już niestety jak go na dłuzej odstawiam to ataki wracają ale jak biorę to bolu nie mam w cale polecam .Migreniaczka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: