Reklama:

Ból głowy , zawroty głowy , uczucie bycia pijanym, szum w uszach , szczękościsk i ból oczu , (7)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

gość
10-11-2016, 13:12:03

Witam ,
Od roku miałam takie stany ale ostatnio coraz częściej a mianowicie : ból głowy , uczucie jakbym była pijana , słaby wzrok , uczucie otępienia , szum w uszach i szczękościsk , problemy z pamięcią .
Troche mnie mdli i kręci mi się strasznie w głowie.
Robiłam narazie badania na tarczyce i wszystko w sumie ok ..tylko cholesterol 270 na 190 i tsh 42 czyli akurat na granicy . Robiłam tez prolaktyne i mam podwyzszoną o jakieś 30 %
Co mi może byc ???
Początkująca
12-11-2016, 20:45:58

Miałam bardzo podobne objawy z tym że one pojawiły sie u mnie nagle i trwały dosłownie 7 dni bez przerwy. Miałam takie zawroty głowy że cały tydzień wymiotowałam, żaden lekarz nie wiedział co mi jest, po tomografii komputerowej okazało się że mam dwa tętniaki tętnic szyjnych. Objawy zniknęły same po jakimś czasie, a mój lekarz twierdzi że tętniaki nie powodują takich objawów i było to 'przypadkowe znalezisko'. Był to najgorszy tydzień w moim życiu, nie lekceważ tych objawów :(
gość
17-11-2016, 12:35:55

lekarz miał racje, to nie tak przyczyna, natomiast choroba jest przewlekle postępująca, więc słusznie nie można jej lekceważyć
gość
22-11-2016, 21:48:02

Do adelleda a tą tomografia miałaś głowy czy kręgosłupa szyjnego mam podobne objawy na rezonansie wszystko ok mi wyszło a objawy dramatyczne.
Początkująca
18-01-2017, 17:46:54

Miałam tomografię głowy :)
gość
17-10-2022, 10:40:03

Coś wiadomo ? Z czego to było ?
gość
21-01-2023, 15:14:50

dzień dobry, miałam podobnie, po wizycie u neurologa. Po badaniach stwierdzono u mnie zespół móżdżkowy.
Proponuję udać się do neurologa.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: