Reklama:

Ból głowy, zaburzenia wzroku, pisk w uszach, ''demencja''... (49)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
22-07-2017, 13:43:06

tak to nie trudne, trzeba mieć trochę szczęścia i trafić we właściwe drzwi
gość
25-07-2017, 20:51:48

Gość 2017-07-22 15:43:06
tak to nie trudne, trzeba mieć trochę szczęścia i trafić we właściwe drzwi
gość
25-07-2017, 20:53:36

A jakieś konkrety? Do których drzwi zapukać? :)
gość
26-07-2017, 09:27:28

na pewno nie tam, gdzie do tej pory, jesteś jak otwarta księga, jak ktoś będzie umiał związać wszystkie objawy w jedną chorobę, jednak wybór właściwych drzwi to już twoja decyzja
gość
18-10-2017, 18:37:58

A może jest to AVM czyli malformacja tętniczo-żylna. Przeczytałem to na wirtualnej i to są takie objawy jak wy i ja mam
gość
05-12-2017, 18:29:06

Witam przerabialem już to wszystko co większość tutaj opisała.
Moja odpowiedź to zła praca nadnerczy co w efekcie przeklada się na nieodpowiedni poziom kortyzolu we krwi.O kortyzolu nie muszę chyba zbytnio się rozpisywać.Np.pisk lub dzwonienie w uszach spowodowane wyrzucaniem zbyt nadmiernej ilosci hormonu stresu,czy nadmierne pocenie się, chudniecie czy może tycie.Proponuje poradę u endokrynologia.
gość
09-12-2017, 15:53:18

Witam, moim zdaniem to stres jest winny za te wszystkie sprawy. Miałem ostatnio parę dni w których byłem często zestresowany i ból się nasilił
gość
26-01-2018, 08:09:36

Mam to samo :/ nerwica stres mnistwo badan i nic nie wykazaly tylko to ze zdrowa jaj ryba a czuje sie fatalnie nieraz jest ze 2 tyg czuje sie super pozniej znowu bole glowy klocia bole miesni gorszy wzwrok pisk w uszach zatykanie sie uszu mialam tez lęki chodze na terapie do psychologa jest lepeij ale gdy mam wiekszy stres to zaczynaja sie boke glowy gorszy wzwrok pisk w uchu bol miesni leki ze jestem chora na raka itp funkcjonuje normalnie pracuje spotykam.sie ze znajomymi chodze na silownie opoekuje sie córka . Miałam.duze stresy zostalam sama z corka i do tego nie mam stabilnej pracy teraz ... mialam tez robione eeg ktore nic nie wykazalo czekam jeszcze na rezonans glowy po za tym jak wyzej pisalm wszystkie badania wyszly b.dobrze
gość
07-03-2018, 11:54:52

http://sekrety-zdrowia.org/zmeczenie-nadnerczy-objawy-prawdziwe-a-brak-jednostki-chorobowej/
Polecam Różeniec Górski, gotu cola ashwagande , bacopa, multi witaminy (duże dawki d3 k2mk7) omega 3, jak dalej będą zaburzenia widzenia, pamięci czy drażliwosc to dorzucić valused
gość
03-05-2018, 20:27:48

Mam tak od grudnia 2015 pamietam dzien w ktury to sie zaczeki.. Dużo badań i nic.zakaźny tez wykluczył . Zauważyłem ze zona i chyba u dzieci też coś jest na rzeczy. Walczę i próbuje coś wykryć ,ustalic. Jak ktoś to w koncu rozpoznał i zwalczył to niech napisze.to jest straszne. Osobiście podejrzewamy ze coś jest z mieszkaniem i wdychamy jakies opary ale jak będę miał 100% wiedzy przyczyny to napisze.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: