Reklama:

Ból głowy i wymioty u 8 latki (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
17-06-2016, 20:20:19

Bardzo martwię sie o moja 8 letnia córkę, tydzień temu bolała ja głowa, pomógł ibufen, dziś ból głowy plus wymioty, po wymiotach lepsze samopoczucie, strasznie martwię sie, oczywiście pójdę do lekarza, ale te wymioty plus ból głowy objawem są tego najgorszego, proszę o porady, czy ktoś spotkał sie z wymiotami i bólem głowy u dziecka i okazało sie to niegroźne.jestem strasznie przestraszona
gość
20-06-2016, 09:08:22

jest to choroba przewlekle postępująca, to też objawy mogą się pokazywać, na pocztę prześle informacje
Forumowiczka
20-06-2016, 12:45:52

To nie musi być nic strasznego, więc nie ma co się martwić na zapas. Jednak oczywiście- zgłoś się jak najszybciej do lekarza.
gość
20-06-2016, 22:04:30

Sluchajcie !!!! Mialam the sam problem kilkanascie lat: dretwienie reki,w oczach mroczenie,widzialam polowki ludzi i rzeczy,okropne wymioty.W roku 2002 wyslali mnie na MRI .Okazalo sie ze mam chorobe ktora nazywa sie Cadasil.Mieszkam w USA nazywaja ta chorobe europejska ,malo kto orientowal sie jak mi pomoc.Znalazlam wspaniala doktror zalecila mi dawanie co 3 miesiace BOTOX leczniczy nie jakis kosmetyczne badziewia.Od roku 2002 czuje sie wspaniale i kiedy zaczyna bolec glowa biore tabletke i zaraz wszystko ustaje.Pisze to dlatego ze wspolczuje Wam bardzo,sama w takich bolach chcialam odebrac sobie zycie.Teraz juz coraz wiecej pisze o Cadasil chorobie,brali mi takze probke skory i okazalo sie ze jest to genetyczne.Pamietam jak cierpiala moja babcia,moja mama ktore zmarly na wylew ,my skolei mozemy pewnych bledow uniknac.Poczytajcie o tym warto,ostatnio okazalo sie ze moja corka takze dostala ta wstretna chorobe,musze ja wspierac.Pozdrawiam….

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: