Reklama:

Ból głowy, drętwienie prawej części twarzy, otępienie co to może być ? (3)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkujący
18-11-2013, 23:27:40

Kilka miesięcy temu pod wieczór strasznie rozbolała mnie głowa, miałem dziwne uczucie oszołomienia i strachu efekt utrzymywał się przez około tydzień(ból głowy w ogóle nie ustępował) na jakies kilka tygodni przeszło po czym bóle powracały na kilka dni i przechodziły. Od kilku tygodni pojawiło się mrowienie prawej części twarzy i uczucie ścisku w skronii, przy czym czuję się bardzo otępiały i zdezorientowany, szczególnie rano i pod wieczór. Proszę o pomoc w zdiagnozowaniu co mi jest bo brakuje mi już sił.
Warto dodać, że biorę leki na serce Concor Cor bo mam nieregularne, wysokie tętno i lekką arytmie. Mam 17 lat
gość
19-11-2013, 09:19:10

chłopie, tu nikt ci nie postawi diagnozy, ale widać że dzieje się w twojej głowie coś niepokojącego. Udaj się jak najszybciej do dobrego neurologa i porób badania, rezonans magnetyczny głowy.Może tylko potrzebujesz leków wyrównujących krążenie w mózgu,ale bez lekarza i badań samo nie przejdzie.Pozdrawiam.
Początkujący
19-11-2013, 19:04:40

Ale czy lekarz zleci na podstawie takich objawów jakieś badanie wogóle czy moze poprostu odprawie mnie z kwitkiem, jak myślicie?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: