Reklama:

blokada przykręgosłupowa z Depo-Medrolu (2)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Pamięć i koncentracja

Początkująca
09-06-2014, 12:06:07

Treść zablokowana przez moderatora

Początkująca
20-09-2014, 21:25:19

Treść zablokowana przez moderatora

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Kiedy rozpocząć rehabilitację po zszyciu nerwu promieniowego
Witam, mój 14 letni syn w wyniku wypadku miał rozległą ranę szarpaną powyżej łokcia. Niestety nerw promieniowy był przecięty. W ciągu kilku godzin wylądował na stole operacyjnym i nerw został zszyty "koniec do końca" (Taki opis na wypisie). Ma czucie w ręce, rusza palcami ale nie może podnieść nadgarstka (ręką zwisająca). Moje pytanie to po jakim czasie od operacji można rozpocząć rehabilitację (fale,prady itp) mająca na celu stymulację unieruchomionych mięśni ręki, reka nadal w szynie gipsowej.
Rehabilitacja Bielsko
Kiedy przygotowujesz się do Rehabilitacja Bielsko, możesz zrobić kilka rzeczy, aby zapewnić sobie pozytywne wrażenia . Najpierw zadawaj pytania, zanim wybierzesz fizjoterapeutę. Niektórzy fizjoterapeuci są specjalistami klinicznymi; znalezienie kogoś, kto specjalizuje się w leczeniu konkretnego problemu, może pomóc. Twój fizjoterapeuta powinien współpracować z Tobą, aby ustalić konkretne cele, więc bądź przygotowany, aby powiedzieć swojemu fizjoterapeucie dokładnie, co chcesz osiągnąć podczas terapii. https://fizjomed.pro/bielsko-biala
gość
Wyniki badan
Na podstawie rezonansu glowy i angiografi glowy katowe zgiecie tetnicy lewej gornej mozdzku, Asymetria tylnych tetnic laczacyh l>p oraz zmian 3×4mm w istocie białej podkorowej i płacie czołowym 2mm co oznaczają i jak wpływają. Mdlalam parę razy raz z drgawkami. Czasem ciężko mi się wysłowić. Nie trafiam w klamki. Boli mnie glowa czesto. Czasem mam wrażenie że mam zachwiania. Czasem jak wstaje z krzesla to mam nogi z waty jakby miało odciąć z zasilanie a potem jak poczekam przestaje tak samo na studiach przy tablicy miałam. Ktoś coś doradzi 4miesiace do wizyty mam.
gość
Badania Alzhaimer
Witam, Babcia mojej żony miała Alzhaimera, teściowa mojej żony ma najprawomocniej Alzhaimera, ale nie da jej się zaciągnąć do lekarza. Wszyscy boją się usłyszeć diagnozy, bo też ma duże problemy z pamięcią. Zona na 46 no i chyba warto, żeby poszła zrobić badania. Tylko teraz pytanie jakie? U lekarza pierwszego kontaktu usłyszała, że nie ma. Ja natomiast w to nie do końca wierzę. Toczymy bój i wymianę zdań od jakiegoś czasu, a czas płynie
Reklama: