Reklama:

Bezpłatna pomoc prawna, psychologiczna (2)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Wypadki i odszkodowania

gość
17-04-2014, 18:50:52

Treść zablokowana przez moderatora

17-04-2014, 19:16:30

Ciekawa imicjatywa. Wierze, ze pomagacie naprawdę, a nie na niby. Wiele organizacji zamiast pomagać, szkodzi

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Czy to padaczka?
Idę sobie i jest nagly dzwiek np dzwonek do drzwi, komuś spadnie widelec, telefon zadzwoni itp. Wtedy tracę tak jakby równowagę I upadam. Mam świadomość co się dzieje i zaraz wstaję. Czy to może być rodzaj napadu Dzieje się to tylko przy nagłych dzwiekach, jak się czegoś przestraszę.
Forum: Padaczka
gość
Trądzik hormonalny a lamotrygina
Cześć, Mam pytanie dotyczące trądziku hormonalnego i stosowania lamotryginy. Od 7 lat przyjmuję lamotryginę, a od jakiegoś czasu zmagam się z trądzikiem, który, jak podejrzewam, ma podłoże hormonalne. Czy ktoś z Was miał podobne doświadczenia? Jeśli tak, to jak sobie z tym poradziliście? Słyszałam że lamotrygine nie powinno mieszac z hormonami.
gość
Napady padaczkowe u 16 latki podczas snu
Witam , mam pytanie czy ktoś spotkał się z napadami występującymi tylko podczas snu w godzinach porannych.Pacjent podczas snu , zaczyna mieć drgawki , utrata przytomności , atak trwa 3-4 minuty , po ataku zasypia dalej ...rezonans ok , eeg 1 wszystko ok , drugie po roku niby cos pokazało niby na FS .
gość
Depakine cheono
depakine chrono po jakim czasie działa? Po jakim czasie zaczoł u was działać?
Reklama:
Reklama:
Reklama: