Reklama:

BEZDUSZNI WARSZAWSCY LEKARZE (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkujący
27-02-2009, 15:02:00

Moja szwagierka trafila do szoitala w Ostrolece z bolami glowy, natychmiast ja przewieziono do szpitala w Warszawie. Stwierdzono tetniaka mozgu,wykonano operacje i zaczol sie problem. Operacje wykonano 19-02-2009r. i tydzien po niej odwieziono pacjetke spowrotem do szpitala w Ostrolece w stanie krytycznym i w spiaczce. wszyscy Lekarze z Ostroleki byli zdziwieni ze nie leczono pacjetki w Warszawie tylko w stanie krytycznym odwieziono ja do Ostroleki gdzie niema nawet sal przystosowanych do opieki nad takim pacjetem , poniewarz nie sa wykonywane zabiegi usuwania tetniaka. Lerzy teraz biedaczka i walczy o zycie, ale nie w szpitalu specjalistycznym ktory wykonal operacje, tylko decyzja bezdusznycz lekarzy zostala pozbawiona profesjonalnej opieki. TAK WYGLADA OPIEKA MEDYCZNA 21 WIEKU
gość
27-02-2009, 15:33:00

Niedawno bylo w wiadomosciach wlasnie o warszawie, nigdzie nie ma miejsc na intensywnej terapii, ogolnie polska sluzba zdrowia jest taka sama jak w wieku poprzednim, niestety niewiele idzie do przodu, musieli ja gdzies odeslac bo nie mieli zapewne wolnych lozek a na korytarzu przeciez Jej nie poloza, dziwie sie tylko ze nie odstawili Jej do innego szpitala chociazby np do Lodzi czy innego miasta gdzie mieliby pewne miejsce dla Niej. Nie mozesz uogulniac Warszawskich lekarzy bo wszedzie sa szuje ale tez wszedzie sa skarby, ludzie ktorzy to robia dla ludzi i tylko dla nich a nie dla siebie, malo takich w polsce ale wszedzie sie znajda trzeba tylko miec szczescie i trafic na takiego a to jest tak prawdopodobne jak 6 w totka...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: