Reklama:

Bellergot (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
12-07-2007, 07:12:00

Witam. Neurolog przepisał mi lek Bellergot, który biorę od kilku dni. Nigdy nie miałam problemu ze skutkami ubocznymi przy innych lekach, tym razem jest inaczej. Wciąż boli mnie głowa, jestem otumaniona, rano nie mogę zwlec się z łóżka, w ciągu dnia jestem rozkojarzona i senna. Czy można jakoś złagodzić te objawy? Biorę 3 razy dziennie po 1 tabletce. A może powinnam odstawić lek?
gość
26-07-2007, 19:42:00

Może za dużo kazał Ci brać?
Ja brałam Bellergot i aż tak nie odczuwałam skutków. Wprawdzie byłam senna i lekko otumaniona - ale minimalnie.
Po krótki stosowaniu wg zaleceń, zaczęłam go brać 1 dziennie, lub tylko wtedy gdy było mi to potrzebne - przy stanach depresyjnych, telepawkach itd (mam nerwicę neurasteniczną)
Porozmawiaj z lekarzem, powiedz mu co się dzieje, bo może wystarczy zmniejszenie dawki.

Pozdrawiam
Kasia
gość
27-07-2007, 20:58:00

po bellergocie tak będziesz miała. ten lek w działaniach ubocznych ma to samo na co ma pomagać - paradoksalnie

ja brałam 1/dzień i byłam zamotana.. ale odstawiłam to ***, bo nic robić nie mogłam.

a na co bierzesz bellergot?
gość
23-12-2014, 16:51:27

Ja biorę bellergot już od 2 dni na nerwicę na ulotce owszem jest napisane ze nie wskazane jest spożywanie alkoholu ale chyba jak wypije 2 piwka to mi nic nie będzie?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: