Witam gorąco wszystkich i chciałbym sie was o cos poradzić. Od jakiegoś czasu mam dosyć specyficzne bóle głowy głównym miejscem bólu jest część centralna głowy jakby sam czubek (dokładnie srodek) oraz w częsci potylicznej ale w górnej jej częsci. Nie są to bóle które powodują jakies omdłosci itp powiem nawet więcej nie są to bóle które paraliżują normalne życie po prostu ciągle czuje lekkie promieniowanie w tych częsciach w/w tak jakby cos dokładnie czuł w jednym miejscu takie ogniwo bolu w srodku i z tyłu głowy. Bóle nasilają sie podczas korzystania z komputera czy telewizji. Co jeszcze moge powiedzieć odstawiłem ćwiczenia na siłowni(głownie ławka) poniewaz kiedy konczyłem cwiczenie i chciałem sie podniesc czułem osrty pojedynczy ból w głowie, i intryguje mnie jeszcze 2 rzeczy. Pierwsza po wysiłku mam czerwone plamy na skórze tzn w niektórych miejscach skóra jest baiała a w innych czerwona i tak jest tylko po wysiłku. Natomiast druga rzecz jaka mnie interesuje to cierpie na bardzo czesto bóle zatok (z mojej winy chodzenie bez czapki itp) kiedy mam zablokowany nos atakuje mnie bardzo ostry ból(migrenowy głowy) towarzyszy mu zanik dokładnego obrazu wzrokowego mianowicie w kontach oczu pojawiają mi sie takie białe chmurki. Wiem ze temat mocno rozległy ale po prsotu juz mnie to wszystko stresuje. Dodam ze miałem kilka lat temu tomografie mózgu wszystko było ok z sercem równiez jest wszytsko ok. Pozdrawiam i licze na dobre sugestie