Reklama:

Bakateryjne zapalenie opon mozgowych- (4)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

Początkująca
30-10-2014, 20:00:54

Mam 61 l. dwa lata temu mialam bakteryjne zapalenie opon mozgowych. Lekarz prowadzacy powiedzial, ze 75 % mozgu byl zaatakoiwany. Od tej pory mimo pozytywnego leczenia, mam silne bole glowy rozpoczynajace sie od lewego ucha, by za chwile przejsc la lewa polkule. Laryngolog nic nie stwierdzil. Mialam przeprowadzone przez neurologa MRT, EEG, niestety nic nie stwierdzil. Mam zaklocona koncentracje, pamiec mnie zawodzi i ogolnie brak checi do zycia. Czasami w oczach pojawiaja sie mi zebate kola, krokodyle zeby, mija po 3,5 min. Pomocy!
Początkująca
14-11-2014, 11:21:38

Witam . Moja 16 letnia corka tez przeszla ale wirusowe zapalenie opon mozgowo-rdzeniowe bardzo zle sie czula jest teraz trzy tygodnie po chorobie ale nadal ma bole głowy mam nadzieje ze wkoncu Pani dowie sie dlaczego zle sie Pani czuje i zycze zdrowia ,pozdrawiam Ewa
Początkująca
14-11-2014, 15:41:03

EWA1971 2014-11-14 12:21:38
Witam . Moja 16 letnia corka tez przeszla ale wirusowe zapalenie opon mozgowo-rdzeniowe bardzo zle sie czula jest teraz trzy tygodnie po chorobie ale nadal ma bole głowy mam nadzieje ze wkoncu Pani dowie sie dlaczego zle sie Pani czuje i zycze zdrowia ,pozdrawiam Ewa
Dziekuje za zainteresowanie pani Ewo, robie wszystko, by w koncu dowiedziec sie co jest przyczyna czestych boli glowy. Nietrudno odgadnac, ze przyczyna byl "meningitis" Szkoda tylko, ze lekarze jakos nie chca tego potwierdzic, zdiagnozowac i dobrac odpowiednie leki. Coraz mniej ufam im, niestety!!!
Corce zycze szybkiego powrotu do zdrowia.
Początkująca
14-11-2014, 19:04:12

Zgadzam sie z Panią co do lekarzy ja tez trace zaufanie .Pacjeta traktuja jak intruza .Mam nadzieje ze bedzie u Pani dobrze czego zycze . prosze dac znac co dalej u Pni .Pozdrawiam Ewa

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: