Reklama:

AURY (5)

Forum: Padaczka

01-01-2013, 16:49:23

Prosze o precyzyjne wyjasnienie co to sa tzw,aury.Ja to rozumiem jako "odjazdy", "odloty" i roznego rodzaju wizje.U mnie zdarza sie cos takiego w coraz rzadszych, na szczescie "atakach"katapleksji.
Kochani u kogo, kiedy i jak objawiaja sie tzw.aury?Czy ja to dobrze rozumiem?
raf33
gość
01-01-2013, 21:53:10

Raf, posługujesz się komputerem, przejdź sobie na Google i tam poczytaj.
Alicja
gość
01-01-2013, 23:54:07

Ten osobnik bez konca zaklada nowe watki , nikt mu nie odpowiada , watek ginie , a on z uporem maniaka znowu zaklada nastepny. Tak robi na wszystkich portalach , Psychiatrii , Foziku dla kobiet , neurologii etc.
gość
14-01-2013, 19:35:33

Czy Medforum mogloby dac ostrzezenie Raf 32, za dzisiejsze obrazenie znanego aktora na Foziku , portalu kobiecym.Watek " co dziala mi na nerwy" zamkniety dla gosci , otwarty dla chama , ktory wyzywa naokolo znane osoby i nikt nie zwraca mu uwagi , ani jedna z zalogowanych i piszacych tam osob nie mruknela slowka ze Raf zachowuje sie skandalicznie !domagam sie ostrzezenia dla tego osobnika.
14-01-2013, 20:01:31

Drogi Anonimowy Gosciu bzmisz, jak czlowiek wybitnie sfrustrowany, niedowatosciowany i zakompleksiony.Ponadto moglbys sie podpisac anonimie
.Kto dal Ci prawo do wypowiadania sie w imiemiu ogolu "nikt mu nie odpowiada"?Zajmij sie soba.Pamietaj, ze "Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie"
Droga Alicjo,
wole pytac ludzi kompetentnytch, czyli znajacych cos z autopsji, a nie "dr Google"
raf33

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: