Witam,
piszę w związku z problemem, który zauważyłem parę miesięcy temu, chciałbym poradzić się do kogo się z tym udać ewentualnie z czym może mieć to związek.
Na początku roku przy odbiorze zdjęć do cv zauważyłem bardzo nienaturalne dysproporcje między lewym a prawym okiem.
Mam wiele wcześniejszych zdjęć gdzie nie było to aż tak widoczne albo nawet wcale. Niestety bardzo mi ten problem ciąży, mam problem z pewnością siebie żeby spojrzeć komuś w oczy bo bardzo mnie to krępuje, próbuje też na siłę mrużyć prawe oko żeby nie było to aż tak widoczne ale boję się że mogę się przez to nabawić tylko kolejnych problemów....
I tak szczerze to nie wiem czy to prawe oko otwiera się za szeroko czy lewe za mało... Trochę czytałem o opadającej powiece ale nie wiem czy to jest to a masa badań, które trzeba wykonać żeby znaleźć przyczynę trochę mnie przeraża. Od września nie ukrywam, że mam BARDZO stresujący okres w życiu, który trwa do dzisiaj a ten problem jeszcze to potęguje i może to być przyczyną? Do kogo się z tym problemem udać, okulisty, neurologa, kogoś innego?
U nikogo w rodzinie czegoś takiego nie zauważyłem
Za jakiekolwiek wskazówki, porady będę bardzo wdzięczny.
tutaj zdjęcie:
https://zapodaj.net/653efba9f010a.png.html