Reklama:

Apel (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
23-08-2017, 07:22:37

Błagam o pomoc mój mąż Daniel Przepiórzyński lat 39 miał w niedzielę udar tętniak pękł stracił przytomność na 15 minut odzyskał ja przed przyjazdem karetki, był przytomny do momentu badań na sorze od niedzieli od godziny 20 jest nieprzytomny i nie oddycha samodzielnie. Szpital w którym leży rozkłada ręce i nie mogą mu pomóc, podają leki i nic więcej. Zrobili mu tylko w dniu przyjęcia tomograf i tomograf z kontrastem. Leży w szpitalu w Dąbrowie Górniczej. Błagam o pomoc! Proszę o kontakt mój numer 602507364
gość
23-08-2017, 13:38:39

Witam, jedyne co mogę poradzić to przejdź na temat śpiączka, tam jest dużo porad, wsparcia. Najlepiej poczytaj początek tematu od 2007 roku. Jest tam masa cennych rad. Pisali i piszą tam osoby których bliscy, są w śpiączce po urazach, wylewach, udarach, peknieciu tetniaka, zatrzymaniu krążenia. Większość z nich miała również niewydolność oddechową. W każdym z tych przypadków lekarze rozkladali ręce, nie dawali nadzieji. Trzeba walczyć, nie załamywać się. Pracy z taką osobą będzie dużo od karmienia po pielęgnację i rehabilitację, pozdrawiam będzie dobrze.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: