Reklama:

agresywnosc u dzieci z padaczka (3)

Forum: Padaczka

Początkująca
27-09-2006, 14:40:00

czy ktos mi moze pomuc opanowac agresje u mojego dziecka bo juz nie daje sobie rady
wioletta kosmowska
Początkująca
19-07-2007, 16:43:00

W twoim liscie troche malo o zachowaniu dziecka ale domyslam sie ze przy takim dziecku nie masz czasu na rozpisywanie sie.Wiem bo moje dziecko tez jest nadpobudliwe ma pedaczke i jes opoznione w rozwoju.Ma 8 lat i daje nam w kosc.Rano wstaje przed kurami a przez caly dzien ma tyle energi ze wszyscy wokol wysiadamy.Caly dzien krzyczy.pomocy szukamy od ponad roku.Probowalismy juz ok dziesieciu roznych lekow psychotropowych i nic.Wlasciwie to od paru dni podajemt HALOPERIDOL 1mg dziecko wazy ok 20 kg 1 tabletke dziennie po polowie rano i wieczorem.Jest jednak problem bo maly ma przez to swiatlowstret.Kochamy bardzo naszego synka ale nie raz mamy wszystkiego dosc bo nasza rodzina nie funkcjonuje juz normalnie.Z dobranie leku nie raz naprawde jest problem.Moze zbytnio Cie nie pocieszylam ale tez nie dawno szukala rozpaczliwie pomocy na forum i nadal nie ma odzewu.Zycze wytrwalosci i sily.Pozdrawiam mama Bartka
Justyna
Początkująca
30-12-2007, 23:06:00

czy Twój syn ma diagnozę? tzn. z czego wynika opóżnienie ? czy był diagnozowany w kierunku autyzmu?
czy macie psychologa lub terapeutę który podpowie jak prowadzić dziecko...czy mieszkacie w mieście?
za mało danych żeby coś podpowiedzieć...

ja jestem mamą dziewczynki także z wieloma deficytami
Pozdrawiam[addsig]
Zuzanna

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: