Reklama:

Afobam 0,5 mg (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
27-01-2009, 18:28:00

od 5 dni biorę ten lek, ze względu na psychogenne bóle głowy. Jak on dokładnie działa i czy można sie od niego uzależnić?
gość
08-03-2010, 19:36:59

Gość 2009-01-27 19:28:00 od 5 dni biorę ten lek, ze względu na psychogenne bóle głowy. Jak on dokładnie działa i czy można sie od niego uzależnić?
Początkujący
11-03-2010, 20:47:59

Witam ja też biore Afobam. Przepisano mi to przejściowo między zmianą z coaxilu na acentre. Pono mam lęki ale nie wiem przed czym. Objawy się zgadzają więc biorę leki. Uzależnienie od afobamu jest mozliwe ale po bardzo długim no dłuższym stosowaniu. Ja mambra około miesiąca. Potem już tylko acentra. Ale niestety gdy połączyłem dwa leki afobam i acentre to już nie czułem się lepiej. Więc ostrożnie bo działanie tych leków jest odczuwalne.
gość
10-04-2010, 09:43:13

WITAM TO DZIWNE ALE BRAŁAM AFOBAM TYDZIEŃ I W CZASIE BRANIA WYSTĘPOWAŁY DRŻENIE RĄK I NADMIERNA ILOŚĆ ŚLINY NIE NADAŻAŁAM POŁYKAĆ PO TYGODNIU ODSTAWIŁAM I DWIE NOCE NIE SPAŁAM CHODZILAM JAK ZATRUTA CIĄGLE SIE DŁAWIŁAM NADMIERNE KOŁATANIE SERCA, DRĘTWIENIE NÓG I RĄK, PANIKA NIE WIEM SAMA PRZED CZYM? STRASCH WYJŚCIA NA DWÓR CZY TO PRZEJDZIE?
gość
16-10-2011, 12:00:18

Witam! Ostrzegam przed stosowaniem tego leku! Ja przesadziłem z okresem jego stosowania bo brałem go zawsze na kaca... Biorę afobam od około 17 miesięcy i jestem mocno uzależniony. Potrafię w ciągu doby połknąć 5 tabletek 0,5mg. Teraz pozostaje mi wizyta u lekarza i na początek jakiś zamiennik.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: